FRI FRAGT VED ORDRER OVER 700KR.

Hjem » BIL » Bakke advarselssystem » BLACKVUE Bilkamera DR900X-1CH 32GB NORDIC

BLACKVUE

BLACKVUE Bilkamera DR900X-1CH 32GB NORDIC

Pris: 3.399kr.
Antal Køb
Tip en ven
Køb senere?
 • Produktinformation

  Bilkamera DR900X-1CH 32 GB NORDIC

  • Enestående 4K opløsning
  • Hurtig Wi-Fi og GPS, LTE som valgmuligheder
  • Indbygget parkeringstilstand
  • Installer (let) og glem
  • Dine videoer er sikre
  • Indbygget stød- og bevægelsesdetektering

  Det bedste enkeltkanalkamera med forbindelse til skyen
  8-megapixel CMOS-sensoroptagelse i 4K Ultra High Definition (3840 × 2160) ved 30FPS.
  Den ekstremt brede 162-graders vinkel drager fuld fordel af 4K UHD-opløsningen. Med H.265 (højeffektiv videokodning) ser videoer bedre ud, og filer er mindre, mens dual-band Wi-Fi garanterer hurtig overførsel til din telefon.
  Native Parking Mode med indbygget spændingsmonitor for at beskytte dit bilbatteri (kabel til tilslutning til bilbatteriet er inkluderet).

  Oplev 4K forskellen
  4K i et bilkamera er ikke en gimmick. Det er en spilskifter. Det handler ikke om at afspille videoer på en kæmpe skærm - selvom du også kan gøre det. Det handler om at give videosikkerhed. Et stretchkamera er kun lige så godt som dets evne til at fange vigtige detaljer - normalt nummerplader.

  8-megapixel 4K UHD-sensoren gør netop det ved at fange fire gange så mange pixels som i Full HD. Og med sin hurtige lukkerhastighed er detaljerne frosset på plads. Bare pause og zoom ind.

  Ingen grund til at ofre optagetid
  Med højere opløsning kommer større filer, hvis du ikke har bedre komprimering. Højeffektiv videokodning (HEVC / H.265) er standarden til 4K videooverførsel og streaming. Med HEVC får du flotte 4K-videoer, men den samme optagetid som et almindeligt Full HD-bilkamera.

  Wi-Fi, valgfri LTE og GPS som tilvalg
  Wi-Fi: lader dig oprette forbindelse til din BlackVue med en smartphone eller tablet. Med Wi-Fi kan din BlackVue også oprette forbindelse til BlackVue Cloud via ethvert hjemligt eller mobilt Wi-Fi-hotspot (router).
  Valgfri LTE: Tilslut det valgfri LTE-forbindelsesmodul * via USB-porten til Cloud LITE.
  (*) SIM-kort ikke inkluderet.

  Native Parking Mode
  12v strømkabel til at forbinde dit bilkamera til bilbatteriet er inkluderet
  DR900X-serien kan tilsluttes køretøjets sikringspanel til parkeringstilstand uden behov for tilbehør. Bilkameraet skifter automatisk til parkeringsfunktion, når køretøjets tænding er slukket. Strømsluk og timer kan indstilles i BlackVue-appen.

  Understøttelse af tilbehør til parkeringstilstand
  DR900X-serien er også kompatibel med alle Blackvues parkeringspakker og batterier.

  Installer (let) og glem
  BlackVue-bilkameraer er meget nemme at installere. Fastgør frontenheden til forruden bag bakspejlet med det medfølgende dobbeltsidede tape.
  På denne måde er instrumentkameraet usynligt for førerens øje. Tilslut blot de elektriske kabler til cigarettænderstikket / tilbehørsstikket på dit køretøj, og optagelsen starter automatisk, når du tænder tændingen (du behøver ikke at trykke på en knap).
  Når den er installeret, kan du glemme det og vide, at den vil registrere din kørsel pålideligt.

  Dine videoer er sikre
  Event Files Overwrite Protection Bilkameraer optages i en loop og overskriver ældre filer når hukommelsen er fuld. BlackVue DR900X-1CH kan forhindre hændelseshedsfiler (udløst manuelt eller ved påvirkning) i at blive overskrevet. Op til halvtreds (50) filer kan beskyttes på denne måde. Du kan vælge at lade nye begivenhedsfiler overskrive tidligere hændelseshedsfiler og dermed beholde de sidste halvtreds.

  Adaptiv formateringsfri filhåndtering
  BlackVue har udviklet dette filsystem der forbedrer optagestabiliteten og reducerer behovet for microSD-kortformatering, samtidig med at du kan ændre optagetiden (1/2/3 minutter) og kvalitetsindstillingerne. 

  Fej på Hukommelseskort
  Din BlackVue registrerer så snart microSD-kortet fejler, og advarer dig med en stemmealarm "Please check SD-kort".

  Indbygget stød- og bevægelsesdetektering
  Mærker automatisk vigtige filer
  Under kørsel registrerer din BlackVue stød og pludselige hastighedsændringer. Når den er parkeret, registrerer den også bevægelser *.
  Brug filtrene i BlackVue-appen og Viewer
  Alle videoer er tagget (Normal, Hændelse, Parkeringstilstandsbevægelse eller Tidsforsinkelse), så du nemt kan finde relevante i BlackVue Viewer til Windows og Mac OS eller BlackVue-appen til Android og iOS.BlackVue-appen (iOS, Android) och Viewer (Windows / Mac)

  Administrer nemt dine videofiler
  Både BlackVue-appen og Viewer er gratis at downloade og bruge. De giver dig mulighed for nemt at ændre dine BlackVue-konfigurationsindstillinger og gennemse dine videoer intuitivt.
  Med BlackVue-appen opretter du forbindelse til din BlackVue i Wi-Fi for at få adgang til filer og Live View for nem installation og placering af dit dashcam.

  Lækkert interface
  Programmerbar nærhedssensor
  Tænd og sluk for lydoptagelse ved blot at vifte din hånd foran sensoren. Sensoren kan også konfigureres til at udløse manuelle hændelsesvideoer i indstillingerne.

  Wi-Fi-knap
  Slå Wi-Fi til / fra ved et tryk på en knap. Alle handlinger bekræftes af en stemmemeddelelse..

  BlackVue Cloud
  Me and My Car. 

  Opret forbindelse til din BlackVue når som helst og hvor som helst i verden med BlackVue Over Cloud. Nyd fjernbetjeningen Live View og Push-notifikationer til din telefon. Sikkerhedskopier vigtige videoer til gratis skylagring.

  Afspil og download videoer fra dit bilkameras hukommelse eller sky hvor som helst. Nyd tovejs stemmekommunikation med føreren fra appen via BlackVues integrerede højttalere og mikrofon

  LTE-forbindelsesmodul (valgfrit)
  CM100LTE tilsluttes dit kompatible BlackVue X-serie bilkamera for nem 4G LTE-forbindelse. Alt hvad du behøver er et gyldigt Nano-SIM-kort. CM100LTE tilsluttes simpelt via USB-porten på dit bilkamera. Din BlackVue driver modulet og opretter automatisk forbindelse til skyen, når modulet er tilsluttet.
  Bemærk! Ved køb skal du sørge for, at den CM100LTE du vælger, er kompatibel med din mobiloperatørs netværk.

  Intelligent Parking Mode monitoring 
  Det er muligt med det medfølgende kabel eller Power Magic-tilbehør. Nyd roen i sindet ved at vide at din bil er under beskyttelse når du er væk. BlackVue skifter automatisk til parkeringstilstand for at overvåge dit parkerede køretøj.

  Takket være videobufferen registreres også de få sekunder, der fører til udløsende hændelser.

  DR900X understøtter to muligheder for parkeringstilstand:

  Regionbaseret bevægelsesdetektering:
  Bevægelser optaget af billedsensoren (markeret "P" i fillisten).
  Effekt registreres af accelerometer / G-sensoren (markeret "E" i fillisten).
  Vælg registreringsregioner for at reducere risikoen for at udløse uønskede bevægelsesoptagelser på grund af træer der svajer i vinden, langt væk bevægelige genstande osv.

  Tidsforsinkelse + Bufferbegivenheder:
  Optager kontinuerligt med 1FPS (et billede i sekundet). Videoer afspilles ved 30 billeder pr. sekund). Video af 1 minuts tidsindstillet parkeringsfunktion = 30 minutter i realtid. Dækker en periode på mere end 27 timer på et 16 GB microSD kort. Når der registreres en påvirkning, opretter bilkameraet en gemt hændelsesvideo..
  Og også:
  Parkeringstilstand stemmemeddelelse ved hændelse:

  Når du forlader parkeringsfunktionen, fortæller din BlackVue dig om hændelser blev optaget, da du var væk fra din bil, så du straks kan kontrollere hændelsesvideoerne i BlackVue-appen..
  Planlagt genstart:
  Planlæg en daglig automatisk genstart (valgfrit - som standard om natten) for at minimere eventuelle fejl. Genstart forekommer kun  hvis bilkameraet er i parkeringstilstand og ikke skriver data til microSD-kortet. Det betyder at ingen normal kørsel, hændelse eller parkeringstilstand kan afbrydes ved en planlagt genstart.
  Sluk helt for alle LED-indikatorer i Parkeringstilstand. Kun optage-LED-indikatoren, der vender ind mod køretøjet, blinker, når der registreres bevægelse eller stød.
  Super diskret:
  Sluk helt for alle LED-indikatorer i parkeringsfunktion. Kun optagelses-LED-indikatoren, der vender ind mod køretøjet blinker når der registreres bevægelse eller stød.

  Hvad er inkluderet
  Bilkamera DR900X-1CH 32 GB NORDIC
  32 GB microSD-kort med adapter
  12v strømadapter
  12v strømkabel til at forbinde dit bilkamera til bilens batteri via sikringspanelet
  MicroSD-kortlæser
  Monteringsværktøj til kabler
  Kabelklemmer
  Ekstra selvklæbende monteringspuder
  Quickstart guide

  Specifikationer:
  Farve/størrelse/vægt: sort / bredde 118,5 mm x højde 36 mm / 104 g
  Kamera: 8MP CMOS-sensor
  Betragtningsvinkel: Diagonal 162 °, vandret 136 °, lodret 77 °
  Opløsning / billedhastighed:
  4K UHD (3840 × 2140) @ 30fps
  * Billedhastighed kan variere under Wi-Fi-streaming.
  Video codec: H.265 (HEVC), H.264 (AVC)
  Videokomprimeringstilstand: MP4
  Sensor 3-akset accelerationssensor
  Driftstemperatur: -20 ° C - 70 ° C
  BlackVue-applikation (Android 5.0 eller nyere, iOS 9.0 eller nyere)

  EAN:8809352139183
  Fordele ved teknikproffset.dk
  • Fri fragt – ved køb over 700 kr.
  • Hurtig levering – leveringstiden fremgår i kassen
  • Returret – 100 dages åbent køb
  • Faktura 0 kr. – ingen faktureringsafgift
  • Sikkerhed – vi er certificerede af Trygg E-handel
Teknikproffset.dk - Home electronics for everyone!