Smartlife Utomhuskamera med Rörelsesensor

Nedis SmartLife udendørskamera | Wi-Fi | Full HD 1080p | IP65 | Maks. batteritid: 6 Måned | Cloud Storage (mulighed) / microSD (ikke inkluderet) | 5 V DC | Med bevægelsessensor | Nattesyn | Hvid

Varenr: C13571
774 kr.
 
Læg i indkøbsvognen
Leveringstid:  4-7 arbejdsdage

  • Qliro Checkout
  • Hurtig levering - leveringstiden fremgår ved kassen
  • Returret - 100 dages åbent køb
Information
Takket være det vandtætte kabinet (IP65) er dette brugervenlige, genopladelige Nedis SmartLife udendørs IP-kamera yderst fleksibelt. Dets genopladelige egenskaber gør, at det ikke behøver at være i nærheden af en stikkontakt. Kameraet sluttes nemt til dit eksisterende Wi-Fi-netværk, så du kan overvåge dit hus eller din have og optage alle lyde og bevægelser, uanset om du er hjemme eller på farten. Nedis SmartLife-appen giver dig besked i tilfælde af bevægelse, så du kan gribe ind i tide.

Batteridrevet
Så snart kameraet er opladet, er du klar til at bruge det som overvågningskamera eller holde et vågent øje med dine ejendele. Afhængigt af antallet af optagelser kan den holde et par måneder på en enkelt opladning. Hvis det registrerer 10 hændelser om dagen, har batteriet i gennemsnit kapacitet nok til 3 måneder. Dette kan påvirkes af temperaturen.

Full HD-opløsning
Du kan holde øje med og reagere på alt, hvad du ser i realtid, via appen. Takket være micro SD-stikket kan du gemme optagelser på et micro SD-kort på op til 128 GB (medfølger ikke). Det optager i Full HD-opløsning (1920 x 1080 pixels) og giver komplet klarhed over de optagne billeder. Det er også muligt at gemme videomaterialet i vores app via en cloud-løsning.

Reagerer på bevægelse
Kameraet reagerer på bevægelser, så når nogen går forbi Wi-Fi-kameraet, reagerer det. Hvis du ønsker det, starter det automatisk en optagelse, og du modtager desuden en push-notifikation på din smartphone. Notifikationerne vises som pop-op-meddelelser på din smartphone, uden at du behøver at åbne appen. Det betyder, at du bliver informeret med det samme og kan reagere meget hurtigt.
PIR-sensorens følsomhed kan programmeres. Så den ikke udløser falske alarmer.

Tovejskommunikation
Wi-Fi-kameraet er udstyret med en mikrofon og højttaler. Tovejskommunikation med lyd er perfekt til at tale med en person, der står uden for din dør. På denne måde kan du tale med personen, selv når du ikke er hjemme. Kameraet har et 130° vidvinkelobjektiv. Dette gør dets overvågningsradius meget stor. Så du ser ikke først postbuddet, når han står foran hoveddøren, men allerede på vej hen mod døren – afhængigt af kameraets placering.

Nemt at konfigurere
Wi-Fi-kameraet kan installeres uden en gateway og integreres direkte i dit trådløse netværk – dette forenkler installationen og sparer yderligere omkostninger. Kameraet får strøm fra genopladelige batterier eller kan oplades gennem et solcellepanel (ekstraudstyr). Du kan derfor montere Wi-Fi-kameraet hvor som helst, selv steder hvor der ikke er en stikkontakt i nærheden. Der medfølger et beslag til kameraet, så det kan monteres på husets vægge.

Om Nedis SmartLife
Nedis SmartLife Wi-Fi-produkter er nemme at installere og integreres direkte i dit Wi-Fi-netværk. Oplev et stort og stadigt voksende sortiment af produkter – bl.a. pærer, kontakter, fatninger, sensorer og kameraer – der alle kan styres via en brugervenlig og intuitiv app. Uanset om du er på udkig efter en enkelt smart-pære eller et kamera, eller du vil automatisere hele huset, kan du her se, hvor tilgængelig smart-teknologi er i dag.

Forbrugeren er ansvarlig for at overholde de gældende love og regler og være opmærksom på, at disse kan pålægge begrænsninger for optagelser og brug af kamerabilleder.
5412810404063EAN:
  • Specifikationer
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på